Felpörgetjük a vállalkozásod online marketing eszközökkel!

Segítünk neked is új ügyfeleket szerezni az interneten!

Ugye érdekel az ajánlat?

 

 

 

“Miért van szükségem online marketingre?”

Nem titok, hogy az online marketing ma már nélkülözhetetlen eleme a növekedésnek. Az emberek már nem az újságok hirdetéseiben keresnek megoldást, hanem egész egyszerűen rákeresnek a weben. Amelyik vállalkozás pedig nem látható az interneten, az nem is létezik ezen potenciális ügyfelek számára. 

Ma azonban egy weboldal már kevés. A passzív jelenlét az interneten már közel sem hoz olyan kecsegtető eredményeket, mint 8-10 évvel ezelőtt.

Hirdetned kell, ha új ügyfelekre vágysz az online piacról. A hirdetés pedig pénzbe kerül.

Mégis hogyan hirdess? Mire figyelj? Nos, ne tanulj meg egy új szakmát, inkább szervezd ki. Legyen szó webshopról vagy bármilyen offline vállalkozásról, ránk számíthatsz!

Tekintsd meg az “induló” ajánlatunkat!

Ez valóban egy nagyon jó ajánlat.

Miért válassz minket?

Screenshot_2017_09_16_01_02_59

Szia! Butykai Szilárd vagyok, az AlfaMarketing alapítója és vezetője. Immár 7 éve foglalkozom az online marketing világával. Számomra az igazi sikert az ügyfeleim kampányainak sikere jelenti, hiszen végsősorban ez határoz meg engem is. Velem kerülsz kapcsolatba, ha a lejjebb felvázolt szenzációs ajánlat felkelti az érdeklődésed.

Screenshot_2017_09_16_13_40_36

“Az AlfaMarketingtől Szilárd eddig csak rendkívüli meglepetésekkel szolgált. Proaktív és ügyfélközpontú hozzáállása meggyőzött arról, hogy még nagyon sokáig dolgozzunk együtt. Csak ajánlani tudom. MOGUL KIADÓ

Baranyai Anikó
Screenshot_2017_09_16_13_44_10

“Gyors és a kéréseinknek megfelelő, rugalmas kivitelezés. Mindig tud valamit ajánlani, amivel jobbá tehetjük a marketing stratégiánkat. Mi megálmodjuk, ő megvalósítja. 4MOBILITY

Borbély Krisztina
Screenshot_2017_09_16_14_45_20

“Felkészült, pontos és megbízható. Csak ajánlani tudom. Rájuk tényleg nem kell várni!

Tóth Tibor

Kiváló kampányoknak minden esetben kiváló az eredménye is.

Az alaposan előkészített és célzott Facebook/AdWords kampányok néha még becslésünket is túlszárnyalják. Ez történt itt is. Rubint Réka roadshow-ján. Annyi ember érkezett, hogy a hátsó piros csarnok nem bizonyult elég nagynak. A mellette elhelyezkedő ipartelep viszont igen! 🙂 

 

A torna tervezett helyszíne a hátsó piros csarnok volt…

4 online területen fogjuk fejleszteni a vállalkozásod.

 Google Adwords hirdetések

Az AdWords, a Google kereső hirdetési rendszere. Számos lehetőséget nyújt, így szinte minden vállalkozás számára hasznos hirdetéseket lehet benne létrehozni.

Kétfajta kampányt fogunk benne készíteni.

A keresési kampányokat úgy állítjuk be, hogy azok számára jelenjen meg a vállalkozásod hirdetése, akik a szolgáltatásod/terméked keresik. Egy példával élve: Tegyük fel, hogy neked van egy fodrászatod Szegeden. Ha valaki mondjuk beírja a keresőbe, hogy “férfi hajvágás” akkor a te hirdetéseddel fog találkozni. Természetesen a hirdetésed csak azoknak fog megjelenni, akik Szegeden élnek.

AdWords rendszere kattintás alapú. Tehát csak akkor fizetsz, amikor kattintás történik. (Erre utal a neve is: PPC, azaz pay-perc-click)

Display Hirdetések

A display hálózat azt jelenti, hogy olyan weboldalakon fog megjelenni a hirdetésed, amit előszeretettel látogat a célpiacod. Például, ha a te célközönséged a pénzügyi szakemberek, akkor üzleti és pénzügyi blogokon/híroldalakon fog megjelenni a hirdetésed.

Hogy fog megjelenni a hirdetésem? Nekem kell elkészíteni a kreatív grafikai munkákat?

Nos erre ne legyen gondod. HMTL5 technológiával készítjük el a hirdetésed. Tehát animált bannerek lesznek. A grafikai munkát is mi végezzük.

Neked csupán annyi dolgod lesz, hogy meghatározd mennyit szeretnél AdWords hirdetésekre költeni egy hónapban. 🙂

Hasonló hirdetéseket készítünk neked is:

Facebook hirdetések

Meghatározzuk a célcsoportod és különböző Facebook hirdetéseket hozunk létre a számukra. Akárcsak az AdWordsben, a Facebookon is számos hirdetési forma áll rendelkezésünkre. A vállalkozásod profiljához igazodva pedig kiválasztjuk a legoptimálisabbakat.

A hirdetéseket/grafikai munkákat itt is mi készítjük, neked csak a hirdetési összeget kell meghatároznod.

Építjük a Facebook oldalad!

A Facebook oldal ma már kötelező minden vállalkozás számára. Itt építed a közösségedet és itt osztod meg az új tartalmakat/újdonságokat a követőid számára. Ráadásul ingyenesen használható kommunikációs csatorna! Kár kihagyni! 🙂

Nekem még nincs Facebook oldalam…

Semmi gond! Díjmentesen létrehozzuk és felépítjük arculattal együtt! 🙂 Heti 2-3 posztot készítünk neked. Természetesen minden ezzel kapcsolatos munka minket terhel. Nem lesz semmi dolgod/gondod. Maximum csak kérdezünk. 🙂

Instagram oldal és hirdetés

1,1 millió magyar felhasználó van fent az Instagramon, így nem érdemes kihagyni ezt a tálcán kínálkozó kommunikációs lehetőséget. Ráadásul a felhasználók jelentős részét a 30 alatti tehetős emberek képzik.

Itt is létrehozzuk a vállalkozásod oldalát és posztokat is mi készítjük! Természetesen a fizetett hirdetéseket is kiterjesztjük erre a platformra is.

“Oké, ez nagyon jól hangzik, de mennyi az annyi?”

Díjszabásunk több mint kedvező.

Elsősorban nézzük meg azt, hogy milyen költésgekkel kell szembenézned, ha alkalmazottat veszel fel. Egy pályakezdő online marketinges minimum kezdő bére nettó 200 000 Forint. Ez a vállalkozásodnak havonta 371 735 Forintba kerül. Amennyiben neked egy tapasztalt online marketinges tudására van szükséged, ezt az összeget nyugodtan megduplázhatod.

A mi árajánlatunk ezzel szemben sokkal kedvezőbb!

A felsorolt szolgáltatásainkat 49 990 Forint+áfa FIX havidíjért élvezheted!

Le sem merem írni, hogy ez mekkora árelőny! Költsd inkább reklámra! 🙂 Célunk, hogy te is megszeresd az online marketing alapú megoldásokat. A kivitelezést pedig bízd ránk A-tól Z-ig!

Kell.

GARANCIA

Velünk nem húzol zsákbamacskát!

Mi kockáztatunk, nem Te.

Ha mégis úgy érzed, hogy nem azt kapod amit vállaltunk, nem kell kifizetned az adott hónapot. Természetesen az elvégzett munkánkat teljes mértékben megtarthatod. Nem törlünk vagy vonunk vissza semmit. Hiszünk benne, hogy erre nem fog sor kerülni.  😉 

Tehát ezt fogod kapni:

7 online reklámcsatornát nyitunk meg a vállalkozásod számára, amit folyamatosan építeni és optimalizálni fogunk! A célunk pedig az lesz, hogy minél több új ügyfelet találjunk neked. 

  1. AdWords keresési hirdetések
  2. AdWords adaptív hirdetések
  3. Facebook kampány
  4. Facebook remarketing kampány
  5. Facebook oldal (2-3 poszt hetente. Webshop esetén heti 5 poszt.)
  6. Instagram oldal (2-3 poszt hetente. Webshop esetén heti 5 poszt.)
  7. Instagram hirdetések

+ BÓNUSZ! A grafikai tervezést is mi csináljuk!

EZ EGY ELÉG JÓ AJÁNLAT.

Várjuk helyi vállalkozások, webshopok jelentkezését akár B2B vagy B2C piaccal is.

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST

Töltsd ki az alábbi űrlapot.


Mi fog történni, miután kitöltötted és elküldted az űrlapot?

Felvesszük veled a kapcsolatot és közösen megnézzük, hogy hogyan tudnánk még jobbá tenni a vállalkozásod. Ha egymás mellett döntünk, a szerződéskötés után elkezdődik a közös munka.

Ennyire egyszerű. 

Kérdésed van?

Tárcsázd a +36 30 649 03 69-es telefonszámot, vagy írj a szilard@alfamarketing.hu e-mail címre.

Ne feledd, ez nem jár semmiféle kötelezettséggel a részedről.

Garancia ugyan semmilyen befektetésre sincs, csak arra, hogy marketing nélkül tényleg nem lesz új ügyfeled. Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy új ügyfeleket találjunk neked.

Eddig még nem volt olyan vállalkozással dolgunk, ahol az ügyfélszerzés nem ment volna.

Így van! 🙂 Te irányítasz, miénk a megvalósítás és a szakmai rész.

Érdemes minimum 60 ezer forintot rászánni havonta.

Sajnos weboldal hiányában az AdWords-től és Facebook remarketingtől is elesel.

Ebben az esetben két dolgot tudunk ajánlani:

Készítünk neked egy weboldalt. Ide kattintva megnézheted az ajánlatunkat. A másik megoldás pedig az, hogy a többi munkát vállaljuk csak el. Ennek díja 35 000 forint+áfa.

Természetesen! Az AdWords, az Instagram és Facebook befizetések/terhelésekről is minden esetben számlát kapsz.

Igény esetén ezeket hónap végén összesítve elküldjük neked.

Áfa körös cég vagyunk, így sajnos nem tudunk áfa-mentes számlát kiállítani.

Most döntened kell.

Dönthetsz úgy, hogy komolyan elkezdesz foglalkozni az online marketinggel, amely fellendíti az értékesítésed és végsősorban egy édesebb életet biztosít a számodra is.

A másik döntés az, hogy nem fektetsz bele az online marketingbe, de ennek a következményei közel sem lesznek olyan kecsegtetőek, mint az előző döntésé. Bárhogy is döntesz, ne feledd: a vállalkozás sosem stagnál. Ha nem fejlődik, akkor épp lefele tart a spirálon.

MÁR CSUPÁN NÉHÁNY VÁLLALKOZÁSSAL SZERZŐDÜNK!

Csak korlátozott számú vállalkozással szerződunk, hogy nekik a maximumot nyújthassuk. Érdemes minél előbb lecsapnod rá.

Utóirat: Nem mindegy, hogy a következő 6 hónap miképp alakul a vállalkozásod számára. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket: Mi történik, ha mindez megvalósul a vállalkozásomban? Mi történik, ha mindez a konkurens vállalkozásban valósul meg?

Referenciáink:

ALFAMARKETING – PÁDESZ-M Kft.

Minden jog fenntartva!

szilard@alfamarketing.hu / +36 30 649 03 69